Terug naar boven

 • Hoedendingen

  Welkom op de site van Hoedendingen, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor het maken van hoeden!

 • Steamers

  Hoedendingen is officieel dealer voor Jiffy Steamers..

 • Kleurkaart

  Er zijn veel nieuwe artikelen en kleuren voor 2014 binnen gekomen! Op facebook kunt u daar al foto's van zien. Tegen een bescheiden bedrag kunt u kleurkaarten van verschillende materialen bestellen. Deze kunt u vinden onder het kopje 'kleurkaarten'.

 • Cursussen

  En dat wij cursussen hoeden maken geven? Voor de nieuwe cursussen in september gaat u naar Cursussen. Nieuwe cursus: maak in 1 dag een hoed uit de Regency tijd!

 • Contact

  M.J. Nijhuis - Louwerens Kerkstraat 31 6988 AE Lathum (bij Arnhem) Tel: + 31 (0) 313 632 848 info@hoedendingen.nl

 tel. +31 (0)313 632 848
info@hoedendingen.nl

 

 

Ripslinten:

Er zijn 2 kwaliteiten te koop: Katoen met viscose (Franse kwaliteit) & katoen met polyamide (Duitse kwaliteit). Het Franse is duurder, maar mooier van structuur en kleur en het strijkt goed rond. Het Duitse heeft meer rek en is meestal minder sprekend van kleur. Wel is het een stuk goedkoper. Er zijn verschillende kleuren ripslinten verkrijgbaar in verschillende breedtes.
Breedte 3 is ongeveer 1.5 cm. breed.
Breedte 5 is ongeveer 2,4 cm. breed.
Breedte 9 is ongeveer 3,8 cm. breed.

Het Duitse lint wordt per bundel van 10 meter verkocht in onze webshop www.allforhats.nl.

Het Franse lint verkopen we per meter en wordt meestal aan de hand van kleurstaaltjes uitgezocht.Deze kleuren staan dus niet in de webshop. In oktober 2015 is een begin gemaakt met een nieuwe collectie gestreept en reliëflint. Niet alleen leuk voor herenhoeden!

Nieuw: MULTISOFT band ( voorheen bij van der Broek) in de kleuren zwart, bruin, donker blauw, rood, wit, off white, grijs en naturelbeige in bundels van 10 meter.  Zie de webshop www.allforhats.nl


Er zijn ook elastische ripslinten van Duitse kwaliteit(zie foto bij 2.) in breedte 9 in de volgende kleuren zwart/grijs/blauw/bruin/bordeaux/offwhite.Dit is losser geweven.

 

 

Riempjes van leer met gesp vanaf € 5 ex. BTW per stuk.

Copyright © 2016 Hoedendingen